SAARENMAA JAAGU-TALU   

Vuokramökki Saarenmaalla

 

Etusivu  | Kiinteistö | Yhteystiedot ja hinnat | Ajo-ohje | Linkkejä | Kuvia | Saarenmaan Valssi |

Terassi

Piha, heinäkuu

Yläkerran sohvaryhmä

Yläkerran takka

parisänky yläkerran takkahuoneessa

Yläkerran makuuhuoneen parisänky

Yläkerran takka

Portti

Wc

JAAGU-TALU

"Jaagu-talu" sijaitsee Saarenmaan lounaisnurkassa Sörven niemellä rauhallisessa ja hiljaisessa Vintrin rantakylässä Riian lahden äärellä. Talossa on asiaan kuuluvat mukavuudet kuten sisä-wc, suihku ja puulämmitteinen sauna.

Vintrin kylä sijaitsee alueella, jossa luonto on hyvin vehreää ja ilmasto leuto. Talon ympärillä on laaja nurmikko- ja niittypiha, jota suuret lehtipuut reunustavat. Ympäröivä luonto on koskematonta ja linnusto rikas.

Riian lahden rantaviivalle on matkaa n. 800 metriä. Pihalla kuuluu mukavasti aina pieni meren kohina, jonka pehmeä merituuli tuo tullessaan. Parhaat uimapaikat löytyvät Kuresaareen päin mentäessä Salmen taajaman jälkeen, josta alkaa Sörven niemen kymmenien kilometrien pituinen hiekkaranta. Ajomatka Vintristä Kuressaareen kestää 30 min joten kaupungin palvelut ovat helposti saavutettavissa. Lähikauppa on Salmessa vartin ajomatkan päässä.

Huvilassa on tilava tupa takkauuneineen ja avokeittiö. Sisä-wc ja suihkuhuone lattialämmityksellä sekä haapapaneelilla verhottu puulämmitteinen sauna tuovat lomaan tarvittavaa mukavuutta. Talon 115 m² riittävät kahdenkin perheen tarpeisiin. Makuupaikkoja on 6 + 2:lle. Kalusteet ovat suomalaista makua miellyttäviä kodikkaita mäntyhuonekaluja. Kokemuksen mukaan kohde sopinee parhaiten omaa rauhaa ja tilaa arvostavalle lapsiperheelle tai pariskunnalle. Syöttötuoli, lasten matkasänky ja potta löytyvät varusteista.

Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, parveke, sohvaryhmä ja tunnelmallinen takka.

Saarenmaa on ihanteellinen lomapaikka. Olosuhteet ovat turvalliset ja luonto kaunista. Kesäkausi on pitkä, hiekkarantaa riittää ja rantavesi on matalaa ja lämmintä. Saarella on paljon nähtävää ja myös shoppailu- mahdollisuudet ovat kiitettävällä tasolla. Eikä pidä unohtaa sitä Saarenmaan taikaa...